BENVINGUTS AL MIC FEST 2013

La nostra associació segueix promocionant la cultura en els seus més variats àmbits, un d'ells la música, i a més en valencià. El divendres 5 d'abril de 2013 (entre les dues Pàsqües) el Casal Fester d'Alzira acollirà el primer concert que organitzem, després de les actuacions de Xavi Castillo, conferències o concursos de cartells i dibuix. Baix teniu el plànol d'on es troba el Casal Fester (baix de l'Hospital de la Ribera) i els molts punts de venda de les entrades, que també es podran adquirir per internet.

Tenim la satisfacció de ser un dels primers llocs de la Comunitat en què actuarà ORXATA després d'haver estat durant 2012 preparant el seu tercer disc. Actuaren el 21 de desembre en el concert anomenat "La fi del món", ho faran abans de falles a Burjassot i després vindran a Alzira.

BKS: La formació de la Benimaklet Klub Ska es composa de Bolu a la bateria, Piti al baix, Pasqu al teclat i programació, Arnau a la guitarra, Albert a la trompeta, Abel al saxo i Marcos al trombó. Bolu i Arnau son membres de La Gossa Sorda, Pasqu és membre d'Aspencat, i Marcos i Albert son la secció de vents d'Obrint Pas. Piti ha sigut baixista d'Obrint Pas durant 12 anys, i més tard de Soul Atac. Aixì doncs els membres de BKS son músics experimentats que ara llançen aquest nou projecte per tal de refrescar l'escena alternativa.

El tercer dels grups és TASHKENTI d'Ontinyent, que han tret el seu primer treball, Batega. Un disc ple de filosofia positiva i missatges que porten a la alegria i al disfrutar del moment.“Batega” és un disc molt complet i heterogeni i que transmt frescura, energia i elegancia.

THE OFFBEATERS arriben des de València amb la participació de Mr. Rubens. Ells es descriuen com una banda de descerebrats, addictes als sons jamaicans, el vinil, el soul i la cervesa, que ens porten l'autèntic so Early Reggae amb més punch que Cassius Clay cabrejat. Reggae, Soul, Funk i molt més per crear així un so particular i fresc que desgastarà les vostres millors sabates de ball.

 


Mostra CONCERT ORXATA-BKS-TASHKENTI-OFFBEATERS en un mapa més gran

PER INTERNET: www.clickentrada.com

ALZIRA: Metro (Av. Sants Patrons, 32), Floristeria El Lliri Blau (Av. Josep Pau, 32) i perruqueria Joan Gómez (C/ Gandia, 6).

ALGEMESÍ: Llibreria Samaruc (C/ Sant Josep de Calassanç, 11)

CARCAIXENT: Pub Dau al Set (C/ Joanot Martorell, 7)

CASTELLÓ DE LA RIBERA: Tasca 4 Gats (C/ Major, 23)

LA POBLA LLARGA: Café-pub Village (C/ Emilio Cremades, 7)

ONTINYENT: Bastida Llibres (Av. L'Almaig, 56).

SUECA: Cerveseria El Baró de la Birra (Plaça de l'Ajuntament, 14)

TAVERNES DE LA VALLDIGNA: Centre Audioòptic (Gran Via de les Germanies, 27)

XÀTIVA: Pub Capgirat (abans Capicua. C/ Corretgeria, 5).